Blåhusets Naprapatklinik

i Sundsvall

 
 

Med effektiva behandlingsmetoder och korta väntetider hjälper vi dig med akuta och kroniska besvär från nacke, rygg, leder och muskler samt med yrkes- och idrottsskador. Vi behandlar dina besvär med naprapati, massage och rådgivning.

Vi har i över 20 år med väldokumenterad framgång behandlat mängder av människor med mer eller mindre allvarliga idrotts- och yrkesskador. Den stora majoriteten av våra patienter är dock vanligare än så. Det handlar om människor som tillbringar stora delar av dagen sittandes vid ett skrivbord och som resten av dagen stressar mellan dagis, ICA fritidsaktiviteter och hushållsarbete. Ett liv som innebär att de flesta av oss då och då drar på oss åkommor och spänningar som ger stelhet och smärtor i rygg, nacke och axlar. Smärtor som många dras med helt i onödan. Det vill vi ändra på.


Behandlingar och Tjänster


Adekvat Diagnos av dina besvär

Friskvårdande massage

Streching

Manipulation

Personligt träningsprogram


Vi har smarta lösningar för stora som små företag


Vi behandlar: nackspärr, nackvärk, nackbesvär, stel nacke, nackstelhet, spänningsyrsel, yrsel, spänningshuvudvärk,  huvudvärk, axelvärk, muskelvärk, ledvärk, ryggvärk, ryggskott, ryggbesvär, ont i ryggen, ischias, tennisarmbåge, musarm, golfarmbåge, hälsporre, domningar i arm och eller ben, smärta, ledbesvär, arbetsskador, idrottsskador, löparknä, knävärk och ischiasvärk.


Återförsäljare av:


Linnex stick   

Hot & Cold

Biofreeze


Boka tid online

I samarbete med


 
Telefontider

Mån-Tor    7:30-16:30
Fre              7:30-14:30

Pris:
650kr naprapat beh.
810kr friskvårdande
massage ink moms

Boka tid onlinehttp://tonyandreasson.bokadirekt.se

Blåhusets naprapatklinik i Sundsvall

 

Tony Andreasson


Leg. naprapat


060-15 30 40


070-654 35 85